Vacanta cu tichete / vouchere > consultati pagina: http://www.branbelvedere.ro/tichete-vacanta-munte.html 0745070803
Acceptam TICHETE de VACANTA SODEXO , CHEQUE VACANCES si EDENRED ; 

vacanta la munte cu tichete de vacanta, Foto panoramic
Vacanta la munte si cu tichete de vacanta

Piscina Bran, piscina exterioara la munte! Pensiune cu piscina exterioara, teren tenis de camp, biciclete !

Piscina BRAN exterioara ! cu tobogan :)  Cazare in zona Bran Moeciu la Pensiune hotel cu piscina exterioara in lunile de vara: mai, iunie, iulie, august si ... septembrie, octombrie daca e destul de cald ! 
Accesul la piscina exterioara NU este inclus in tariful de cazare !
Se acorda BONUS (gratuit) PENTRU PACHETELE DE VACANTA 5 - 7 NOPTI CU PENSIUNE COMPLETA SAU DEMIPENSIUNE !!
 Pentru turistii care nu beneficiaza de GRATUITATE, ACCESUL SE poate FACE CONTRA COST, numai in limta locurilor disponibile !  
.
 Accesul la Piscina exterioara BONUS pentru oaspeti nostri care au rezervat un sejur de vacanta cu pensiune completa sau demipensiune ! pentru zilele " fierbinti " de vacanta de Vara din Iulie - August , va ajuta sa aveti o Vacanta de relaxare racoroasa si ziua, ... seara la munte e racoare, va oferim si teren pentru tenis de cimp, alt teren pentru minifotbal, biliard, ... va asteapta si o sauna si o camera speciala pentru iubitorii de fitness: dotata cu multifunctional, bicicleta, abdominal, ...
Pentru iubitorii de miscare in aer liber recomandam cu toata convingerea ... plimbarile cu bicicleta ! biciclete diverse marimi si tipuri pentru grupuri sau individual ! ... o alegere sanatoasa !!! 
+ bar de zi deschis de la 8,00 pina seara la ora 22,00
 esspreso, ceai, inghetata, racoritoare, bere, vinuri ... 
Piscina Bran


 Concurs de Miss: la piscina exterioara sezoniera Bran Belvedere 4* ! si simultan de Mister Tenis Club BRAN, ... intre MUNTI ! 
Acum trebuie extins programul de tenis: vor sa joace si fetele ... si joaca tot mai bine, ( au luat exemplu de la Simona Halep ! ? )
Piscina Bran Belvedere
avem si o pagina de FB cu multe foto : https://www.facebook.com/Piscina.Bran ;
Conditii de utilizare a piscinei: dus inainte si dupa utilizare  ! ! !
 Copii au acces la piscina numai insotiti si supravegheati de parinti, pe raspunderea acestora !... 
de asemenea raspund de utilizarea in conditii de siguranta, precum si de sanatatea acestora ! Unitatea noastra nu isi asuma nici o responsabilitate privind supravegherea copiilor, si  nici pentru eventualele restrictii medicale pe care acestia le-ar putea incalca ( alergii, ( la clor si alte substante de intretinere a apei ...) orice alte afectiuni ( de inima, respiratorii ...) ,
  Programul de folosinta este intre orele 08 - 21,00 ; dimensiunile piscinei : 8x4x1,5 m . 
 In timpul verii temperatura apei este de 21 - 27 ° C . ( depinde cit de rece este vremea noaptea ... ) 
 Va place sa va bronzati la Munte ? linga piscina am amenajat o zona verde exclusiv pentru sezlonguri cu masute, si citeva mese cu umbrele unde va puteti bronza si racorii cu bauturi numai de la barul restaurantului nostru ! nu este permis accesul cu bauturi aduse din afara unitatii !
 Tot linga piscina aveti la dispozitie un dus de gradina ( pe care il recomandam inainte de intrarea in piscina si dupa ... ), sau pentru cei care vor sa se racoreasca fara sa intre in piscina ... 
 Va rugam sa verificati la Receptie daca pachetul de vacanta pe care l-ati ales include si bonus accesul la piscina ! utilizarea gratuita sau contra cost a sezlongurilor !  
 Nerespectarea conditiilor de mai sus, a "Politicii unitatii " Bran Belvedere 4* , comportamentul violent, trivial, galagios, stare de ebrietate, sau comportament necivilizat cu alti turisti sau personalul unitatii, chiar si cu propria familie ... atrage dupa sine retragerea dreptului de utilizare a anumitor servicii, de exemplu accesul la piscina ! ! ! fara rambursarea sumelor achitate ! 
  Atentie ! nu au acces animalele de companie ! 
  Accesul turistilor care nu au acest serviciu inclus, sau care nu sunt cazati in unitatea noastra poate fi posibila numai in limita locurilor disponibile ! cu acordul expres al conducerii !

Pagini cu continut similar : Piscina in Bran .

 Planuri de viitor pentru a venii in intimpinarea asteptarilor oaspetilor nostri ? ... in curind !
 

pagina creeata in 2013-07-29 !  actualizare partiala: 2013-07-29;2014-09-09;2014-09-15
Labai geras pasirinkimas, nėra brangu, malonus aptrnaujantis personalas, mokantis gerai angliškai, rami vieta taip pat šviežias kalnų oras. Nors buvom tik vieną naktį norėtūsi pabūti ilgiau. Gera atgaiva...
Martynas - Vilnius, Lithuania
It was a magical place.I tell my husband he would love it!!! Ive been alot of places..But the love I recieved in Bran was unreal.We are Greek and yes home is America..But You are warm people good people..Never forget...
Demi - City, Alaska SUA
am fost in tabara aici si a fost super.....tenis.....innot....plimbari pe munte....am vizitat brasovul...branul...ce sa mai lungim cel mai fain,cel mai tare ,cel mai frumos loc ,merita vazut,merita sa mergi acolo...
Mihnea Obrocea - Piatra Neamt, Romania