Vacanta cu tichete / vouchere > consultati pagina: http://www.branbelvedere.ro/tichete-vacanta-munte.html 0745070803
Acceptam TICHETE de VACANTA SODEXO , CHEQUE VACANCES si EDENRED ; 

vacanta la munte cu tichete de vacanta, Foto panoramic
Vacanta la munte si cu tichete de vacanta

Politica unitatii :

1. Bonusul de fidelitate 10% ! se acorda la rezervari directe ( fara alti intermediari, agentii ...) pentru urmatoarea   rezervare ! ( a doua ) 
 2. Politica "unitatii" privind avansul-garantia, pentru toate tipurile de rezervari :
PENTRU REZERVARI CONFIRMATE, dupa raspunsul nostru, cu confirmare de disponibilitate,
 Plata AVANS !  puteti trimite datele cardului de credit, (suma reprezentind avansul, v-a fii trasa - incasata ! ), transfer bancar, sau expediere prin posta, Plata in AVANS ( garantare a rezervarii ) de 50% - 100% din valoarea totala A REZERVARII !
Micul dejun nu este inclus IN toate TARIFELE DE CAZARE, in cazul in care nu este inclus meniul de mic dejun este disponibil şi preţurile variază, in functie de tip .
 Costurile anularii :
Daca rezervarea este anulata , sau in caz de neprezentare costurile anularii reprezinta 100% din valoarea acesteia ! ! se aplica si in cazul pachetelor pentru sarbatori : Craciun, Paste, Revelion, 1Mai care sunt "nereturnabile ")
Daca rezervarea este anulata sau in caz de neprezentare, 100% din toate noptile / serviciile rezervate, va fi oprit, de la data inceperii rezervarii- sejurului se retine toata suma ( nefiind returnabila, si in cazul intreruperii sejurului sau a scurtarii perioadei rezervate )  . 
 3. Nu este permis accesul cu alimente si bauturi din afara unitatii ! Nu este permis accesul cu animale de companie ! 
 4. Nu este permis fumatul in camere ! sau in spatiile publice ale unitatii ! Fumatul este permis doar in locurile indicate ! exp: pe terasa de la intrarea in unitate, terasele de linga parcare, unde sunt instalate scrumiere speciale pentru fumatori !  
 5. Programul de odihna intre orele 23.00 si 07,00 trebuie respectat cu strictete de catre toti oaspetii nostri !
 In acest interval orar nu functioneaza receptia .  Pentru accesul in unitate in acest interval orar este necesar sa anuntati personalul unitatii !
 5.1. Comportamentul civilizat este obligatoriu, orice comportament necivilizat, violent, agresiv, rasist, discriminatoriu, deranjant, al turistului ( sau al copilului acestuia ) poate fi imediat sanctionat cu intreruperea sejurului, eliberarea imediata a camerei - camerelor, fara restituirea sumei ( sau a vreunei parti din suma ) achitate pentru sejur ! 
 6. Program check in ( intrare ) : 16,00 - 22,00 ; check out ( predarea camerelor ) 08,00 - 11,00 ! intirzierea predarii camerei dupa ora 11,00 pina la max ora 14,00 , costa 50 % din valoarea noptii de cazare, si se poate acorda in mod special - explicit doar de catre personalul unitatii si doar daca programul de rezervari permite aceasta optiune !
 7. Programul de functionare restaurant: conform orarului de masa stabilit: mic dejun intre orele 08,30 - 09,30
 8. Programul restaurantului pentru evenimente ( nunti, team - building ... ) poate fi prelungit contra cost conform ofertei / numai cu prerezervare, si va fi stabilit de conducerea unitatii in scris cu organizatorul ! 
 9. Copii nu beneficiaza de gratuitate, indiferent de virsta ! Exceptie la pack de Vacanta, sarbatori, etc. atunci cind acestea sunt oferite explicit cu reduceri sau gratuitati ( cazare sau masa ) pentru copii ! pe categorii de virsta !
exemplu: 50% reducere pentru 1 copil cu virsta intre 6,00 ani - 6,99 ani  ! in camera dubla cu 2 adulti, folosind paturile existente in camera, fara lenjerie suplimentara ! 
 10. Copii / bebe cu virsta mai mica de 6 ani NU pot fi cazati !
 10.1  Un copil mai mare sau un adult (persoana) plateste 100% din tariful pentru adulti pe noapte pe persoana .
Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare in anumite camere: 1 + costul integral pentru mic dejun !.
Atentie ! nu avem disponibilitate de paturi suplimentare pentru toate camerele! Este absolut necesara rezervarea prealabila !
 11. In situatii neprevazute, intreruperea alimentarii cu apa, energie electrica, gaz, internet, cablu tv, sau telefonie, inzapezirea, inundarea sau orice alta forma de blocare a accesului, in totalitate sau in parte nu atrage nici o raspundere de nici un fel din partea Unitatii . 
 12. In conformitate cu politica, autorizatiile unitatii, practica si legislatia specifica in vigoare din Romania si/sau UE . 
13. Toate cererile de orice tip care ne sunt adresate implica automat cunoasterea si acceptarea de catre expeditor privind prelucrarea datelor personale, fara a se putea invoca necunoasterea in totalitate sau in parte a acestor prevederi ! 
 14. Retineti ca Nu este permis accesul in proprietate cu alimente sau bauturi din afara unitatii !
 15. Nu este permis accesul cu animale de companie ;
 16. Accesul la facilitatile proprietatii ( piscina, teren tenis de camp, sauna ... ) : nu este inclus in tariful de cazare cu sau fara mic dejun ! poate fi disponibil in functie de sezon si tipul de pachete - sejur in functie de tipul de oferta speciale ;

Labai geras pasirinkimas, nėra brangu, malonus aptrnaujantis personalas, mokantis gerai angliškai, rami vieta taip pat šviežias kalnų oras. Nors buvom tik vieną naktį norėtūsi pabūti ilgiau. Gera atgaiva...
Martynas - Vilnius, Lithuania
It was a magical place.I tell my husband he would love it!!! Ive been alot of places..But the love I recieved in Bran was unreal.We are Greek and yes home is America..But You are warm people good people..Never forget...
Demi - City, Alaska SUA
am fost in tabara aici si a fost super.....tenis.....innot....plimbari pe munte....am vizitat brasovul...branul...ce sa mai lungim cel mai fain,cel mai tare ,cel mai frumos loc ,merita vazut,merita sa mergi acolo...
Mihnea Obrocea - Piatra Neamt, Romania