Vacanta cu tichete / vouchere > consultati pagina: http://www.branbelvedere.ro/tichete-vacanta-munte.html 0745070803
Acceptam TICHETE de VACANTA SODEXO , CHEQUE VACANCES si EDENRED ; 

vacanta la munte cu tichete de vacanta, Foto panoramic
Vacanta la munte si cu tichete de vacanta

Rusalii 2017 Romania, oferta Rusalii la munte in Transilvania,

Rusalii 2018 munte in Romania! data 31 Mai - 05 iunie 2018 oferte Rusalii Munte Romania, Rusalii in Transilvania Bran 2018, Rusalii la Munte la pensiuni, Rusalii pensiune Hotel Bran demi pensiune, Festival gastronomic traditional la Bran !
Oferta Rusalii 2018 : 4 nopti cu mic dejun  / demi pensiune / persoana,
Oferta Rusalii 2018 , sejur 5 nopti cazare Bran in camera dubla standard ! Cazare si in camere duble si tripla superioara !

Sejur 4 nopti /persoana / cazare cu demipensiune 

Camera dubla /twin standard 3*  540 ron
Camera dubla / twin superioara 4* 640 ron
Camera tripla superioara 4* 540 ron
Suita lux 2 camere (4 pers) 4* 740 ron
Garsoniera lux (3 pers), jacuzzi 4* 740 ron

Sejur 5 nopti / persoana / cazare cu demipensiune

Camera dubla /twin standard 3* 625 ron
Camera dubla / twin superioara 4*  750 ron
Camera tripla superioara 4* 625 ron
Suita lux 2 camere (4pers) 4* 875 ron
Garsoniera lux (3 pers), jacuzzzi 4* 875 ron


Tarifele includ :
• cazare cu demi pensiune ( mis dejun si cina )
• acces parcare amenajata
• acces teren tenis de camp (1 ora/zi cu programare la receptie)
• acces teren mini fotbal 
• acces biliard (1 ora/zi cu programare la receptie)
• acces sala de gimnastica
• acces piscina exterioara


  Paste la munte in Transilvania Romania ! Rusalii munte Romania 

Despre traditii de Rusalii in Ardeal si in Romania:

Sarbatoarea Rusaliilor este o importanta sarbatoare crestina, praznuita intodeauna duminica, la 50 zile dupa Pasti. De Rusalii este comemorata coborarea Sfantului Duh asupra ucenicilor lui Isus din Nazaret. Asa cum este cunoscuta de romani aceasta sarbatoare are si un puternic caracter precrestin. Acest caracter se regaseste in mitologia romaneasca care vorbeste despre fapturi  tinere, frumoase, capricioase si razbunatoare. Dupa unii Rusalcele sunt sufletele fetelor moarte de tinere, dupa altii fiicele lui Rusalim imparat. In folclorul romanesc, Rusaliile sun denumite si Dansele. Rusaliile umbla pe pamant doar in anumite rastimpuri, cu precadere in Saptamana Rusaliilor si danseaza noaptea asezate in cerc. Daca sunt zarite de un muritor, sau daca din gresala cineva calca pe locul pe care au dansat, acesta se imbolnaveste foarte grav de o boala numita in limbaj popular, " luat de Rusalii" sau " ologit de Rusalii", boli de care se poate scapa doar prin descantec de Rusalii, intrand in Hora Calusului sau sarind peste bolovanul pe care Calusarii il pun pe pamant..
   Rusalcele umbla in cete formate din numere fara sot . Daca se intampa sa fie vazute sau auzite de cineva, acela nu trebuie sa se miste sau sa le vorbeasca. Se spune ca pe unde acestea danseaza, pamantul ramane ars si batatorit, iar iarba se inegreste si nu mai creste.
Legat de Rusalii este si jocul Calusarilor, despre care se spune ca este remediu pentru vindecarea persoanei care a privit dansul Ielelor si si-a pierdut mintile.
In saptamana Rusaliilor au loc mai multe ritualuri ce fac referire la cultul mortilor. Stramosii nostrii credeau ca sufletele mortilor dupa ce au parasit mormintele si au zburat slobode, libere timp de 50 zile se intorc in lumea subterana in sambata Rusaliilor. Pentru a apara gospodariile de invazia acestor spirite in sambata Rusaliilor oamenii obijnuiesc sa isi impodobeasca portile cu ramuri verzi de tei, sa poarte la brau sau in san pelin sau fire de usturoi si sa faca pomeni pentru sufletul celor morti.
 In aceste zile la portile cimitirelor se intind mese cu colaci, sticle de vin impodobite, au loc slujbe de pomenire.
In Transilvania crestinii sarbatoresc Rusaliile timp de 3 zile! in alte zone 5 sau 7 zile .
     
Puteti vizita si: www.rusalii.branbelvedere.ro
Labai geras pasirinkimas, nėra brangu, malonus aptrnaujantis personalas, mokantis gerai angliškai, rami vieta taip pat šviežias kalnų oras. Nors buvom tik vieną naktį norėtūsi pabūti ilgiau. Gera atgaiva...
Martynas - Vilnius, Lithuania
It was a magical place.I tell my husband he would love it!!! Ive been alot of places..But the love I recieved in Bran was unreal.We are Greek and yes home is America..But You are warm people good people..Never forget...
Demi - City, Alaska SUA
am fost in tabara aici si a fost super.....tenis.....innot....plimbari pe munte....am vizitat brasovul...branul...ce sa mai lungim cel mai fain,cel mai tare ,cel mai frumos loc ,merita vazut,merita sa mergi acolo...
Mihnea Obrocea - Piatra Neamt, Romania