Vacanta cu tichete / vouchere > consultati pagina: http://www.branbelvedere.ro/tichete-vacanta-munte.html 0745070803
Acceptam TICHETE de VACANTA SODEXO , CHEQUE VACANCES si EDENRED ; 

vacanta la munte cu tichete de vacanta, Foto panoramic
Vacanta la munte si cu tichete de vacanta

Valentine`s Day la Munte Romania, Valentine`s Day Pensiune Hotel, Cina romantica Valentine`s Day

Sejur de Valentine`s Day la munte incluzind ziua de 14 februarie , data oficiala la care in toata lumea se celebreaza Valentines day, ziua  indragostitilor ! 
Pachet Valentines Day 14 februarie  : 2 nopti cazare cu mic dejun ! Promotie cu reducere pentru primele 5 camere rezervate si achitate 50% !!!
Tarif 2017:
       - 199 ron / persoana redus la 179 RON / 2 nopti ! in camera dubla 3* ;
       - 229 ron / persoana redus la 199 RON / 2 nopti ! in camera dubla 4* ;        
       - 430 ron / persoana redus la 359 RON / 2 nopti ! in suita sau garsoniera cu jacuzzi 5*
 
La cerere se poate organiza cina romantica in restaurantul unitatii.

Valentine`s Day Romania Bran 2018, Valentine`s Day la Munte, Valentine`s day in Romania, 

Dragobete in Romania la munte, 24 februarie 

Daca aveti retete, meniuri speciale, le putem incerca.... Multumim... Cele mai interesante la postam pe site ! chiar in aceasta pagina.  Informatiile personale ramin secrete !
Dragobete este Valentine`s day in varianta romaneasca ? cu adevarat sarbatoresc romanii ziua indragostitilor ? de ce a fost nevoie de Valentine`s day sa ne aducem aminte ca si noi avem o sarbatoare cu exact aceeasi semnificatie ?
Valentine`s Day este sarbatoarea indragostitilor, a iubirii, a dragostei...
 
Obiceiuri de Dragobete si Valentine`s day !   
   Pe 24 februarie, este  ziua cand Biserica Ortodoxa sarbatoreste Aflarea Capului Sfantului Ioan Botezatorul, si spiritualitatea populara consemneaza ziua lui Dragobete, zeu al tineretii in Panteonul autohton, patron al dragostei si al bunei dispozitii.
   De  Dragobete  fetele si baietii se imbracau in haine de sarbatoare si, daca timpul era frumos, porneau in grupuri prin lunci si paduri, cantand si cautand primele flori de primavara. Fetele strangeau in aceasta zi ghiocei, viorele si tamaioase, pe care le puneau la icoane, pentru a le pastra pana de Sanziene cand le aruncau in apele curgatoare.
In dimineata zilei de Dragobete fetele si femeile tinere topeau zapada proastpata si se spalau pe cap si pe fata cu apa obtinuta, crezand ca vor avea parul si tenul placute admiratorilor
  De obicei, tinerii, fete si baieti, se adunau mai multi la o casa. Aceasta intalnire se transforma, intr-o adevarata petrecere, cu mancare si bautura si dans. Baietii mergeau in satele vecine, chiuind si cantand peste dealuri, pentru a participa acolo la sarbatoarea Dragobetelui. Era o sarbatoare a grupurilor de tineri care ieseau din sat la padure, tranteau o hora, se sarutau si se imbratisau. Era o sarbatoare premaritala, de antamare a unor relatii intre tinerii din comunitate, ce anticipa nuntile.  
  Dragobetele era sarbatorit in unele locuri si la data de 1 martie, deoarece  el este fiul Dochiei deschizator  de primavara,

  Sfantul Valentin ( 14 Februarie ) a trait in secolul al doilea si a fost un preot in perioada lui Claudiu al II-lea. Acest imparat a interzis toate casatoriile si logodnele in Roma, considerand ca soldatii necasatoriti se luptau mai bine decat cei casatoriti pentru ca nu aveau pe nimeni care sa ii astepte acasa. Preotul Valentin a fost unul dintre cei care i-a ajutat pe tineri sa se casatoreasca in secret. Valentin a fost prins, incarcerat si torturat pentru ca a incalcat porunca imparatului Claudiu. Se spune ca Asterius, unul din judecatorii lui Valentin, avea o fiica oarba, iar Valentin s-a rugat alaturi de ea, astfel ca ea s-a vindecat. Ca rezultat, Aterius a trecut la crestinism. In 269, Valentin a fost condamnat la moarte. Legenda spune ca ultimele sale cuvinte au fost scrise catre fiica lui Asterius si erau "al tau Valentin", aceasta fiind motivatia pentru scrisorelele si felicitarile de Ziua Indragostitilor. In 496, papa Gelasius a oficializat data de 14 februarie ca ziua Sarbatorirea zilei de Sfantul Valentin isi are origi­nea intr-o traditie a Romei antice, respectiv ser­barile numite Lupercalia, care se organizau pe 15 fe­bruarie. Acestea erau niste sarbatori in cinstea lui Lupercus sau Faunus, acea lupoaica ce era emblema Romei, cea care i-ar fi hranit si pe Romulus si Remus, care pentru perioada respectiva reprezenta un simbol al autenticitatii lumii romane. In aceea perioada pe 15 februarie era o perioada de purificare !

sau
Pachet DRAGOBETE 24 februarie : 2 nopti cazare cu mic dejun ! REDUS !
Tarif 2018:
       - 199 ron / persoana redus la 149 RON / 2 nopti ! in camera dubla 3* ;
       - 229 ron / persoana redus la 179 RON / 2 nopti ! in camera dubla 4* ;        
       - 430 ron / persoana redus la 329 RON / 2 nopti ! in suita sau garsoniera cu jacuzzi 5*   .


pagina din 2012; actualizare partiala:2018-01-04; 2015-03-04 ; 2016-02-14
Labai geras pasirinkimas, nėra brangu, malonus aptrnaujantis personalas, mokantis gerai angliškai, rami vieta taip pat šviežias kalnų oras. Nors buvom tik vieną naktį norėtūsi pabūti ilgiau. Gera atgaiva...
Martynas - Vilnius, Lithuania
It was a magical place.I tell my husband he would love it!!! Ive been alot of places..But the love I recieved in Bran was unreal.We are Greek and yes home is America..But You are warm people good people..Never forget...
Demi - City, Alaska SUA
am fost in tabara aici si a fost super.....tenis.....innot....plimbari pe munte....am vizitat brasovul...branul...ce sa mai lungim cel mai fain,cel mai tare ,cel mai frumos loc ,merita vazut,merita sa mergi acolo...
Mihnea Obrocea - Piatra Neamt, Romania